Nye buddies. (foto: tottenham, twitter)

Forrige sommer var smilet bredt hos José Mourinho. Da hadde (nå tidligere) Spurs-manageren fått en forsterkning i forsvaret han ønsket å bygge på. Sergio Reguilon var tilbake til Real Madrid etter å ha imponert på utlån til Sevilla, så sendt direkte til London.

Tottenham måtte ut med ca. 28 millioner pund, men Reguilon skjønte raskt det engelske spillet, og ble valgt ut til venstreback-posisjon (og noen på venstre midtbane) i 30 kamper.

Les: ESPN: Ofrer tilbudet om fast spilletid i Premier League for å være andrekeeper hos Solskjær

I november kom 24-åringen med en kommentarer om at «Madrid er hjemmet mitt… de har gitt meg alt… fremtiden er ikke kjent, men muligheten eksisterer (for retur til Real Madrid)».

Det var ikke hjemmelengsel som fikk spilleren til å ordlegge seg på denne måten, men klausulen Zidane og gjengen hadde sikret seg i salgskontrakten.

Real Madrid skjønte hva de hadde sendt ut av klubben, og hadde lagt til en tilbakekjøps-klausul hvis gutten lyktes i Premier League.

Vi skulle tro at suksessen for førstevalget til Spurs på venstresiden skulle friste La Liga-klubben til å hente Reguilon tilbake.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Men ifølge spanske Defensa Central har Real Madrid endret planene. 19-åringen Miguel Gutierrez sin debut på førstelaget har stengt døra for Reguilon, hevder det spanske nettstedet som følger hovedstadsklubben.

Stemmer dette, betyr det at den nye Spurs-manageren slipper å få Real Madrid bankende på døra i sommer. Reguilon ser ut til å bli.

Les: Mourinho klar for ny managerjobb – sender en takk til Manchester United