Har et voldsomt driv. (foto: plata, twitter)

Manchester United hentet sin Sporting Lisboa-spiller i januar som så ut til å ha «en helbredende effekt» på Solskjærs tropp. Nå skal Leicester ikke være dårligere.

Denne gangen er det vingen Gonzalo Plata som har fått Premier League-klubben til å våkne.

Les: Juventus-stjerne i streik vil spille for Ole Gunnar

Men der Bruno Fernandes er 25 år og sin beste alder, har 19-åringen Plata noen år før han skal levere for fullt. Nå viser det seg at Plata ikke bryr seg om hva som forventes av en tenåring, og tok likegodt steget opp fra U23-laget til de store gutta allerede denne sesongen.

11 kamper for førstelaget til Sporting med 1 scoring og 1 assist, viser hvorfor den ecuardianske spilleren er blinket ut av den portugisiske klubben som en av de kommende stjernene.

Les på Popidol: Coen-brødrene har skrevet manus til ny Scarface film

Dette har selvfølgelig også Premier League-klubber fått med seg. Ifølge Record har Leicester vært linket til en overgang de siste månedene, og har ikke mistet interessen.

Leicester skal ha sjekket stemningen for et salg, og skal ha uttrykt at de kan legge ut rundt 160 millioner for 19-åringen i sommer.

Nå har Sporting god erfaring med å forhandle med en Premier League-klubb, og vil neppe gi seg før Leicester (eller Watford, som også har viftet med sin interesse) nærmer seg utkjøpsklausulen på rundt 660 millioner kroner.

Leicester, med sine CL-inntekter neste sesong, skal være i posisjon til å handtere en handel på denne størrelsen. Vi anbefaler likevel at de ikke virker for ivrige, Sporting visste godt hvordan de skulle utnytte Uniteds desperasjon etter å close deal om Fernandes.

Les: Liverpool får gylden mulighet til å sikre seg brasiliansk supertalent