Rabiot.

Ifjor da den franske midtbanespilleren Adrien Rabiot forlot Paris Saint-Germain var Manchester United et alternativ, men usikkerhet om manager Ole Gunnar Solskjær skulle lykkes med sitt prosjekt gjorde at valget falt på den italienske storklubben Juventus.

Helt ut av det blå har det dukket opp en mulighet som trolig har satt sjefene på Old Trafford i høytberedskap.

Les: Hvorfor har nettcasinoer base på Malta?

Sugen på suksess

Daily Mail melder at Adrien Rabiot, for de som ikke har oppdaget det enda er en fantastisk spiller, kan tenke seg å spille for Ole Gunnar Solskjær som endelig har fått vind i seilene etter at klubben har vært i skyggenes dal i flere år.

Juventus manager Maurizio Sarri har ikke klart å få sving på Adrien Raboit i sin første sesong, noe som har gjort franskmannen skeptisk til klubben. Da corona-utbruddet gjorde at alle spillerne måtte ta lønnstrekk valgte Rabiot å ikke møte på trening. (Eneste spiller på Juventus som streiket)

Juventus var tidlig ute av de store klubbene med å kutte kostnader, de ville spare 700 millioner kroner og da måtte spillerlønninger gjennomføres. – Rabiot er ikke med på notene og steiker og ønsker seg bort, helt til Manchester United, prosjektet Ole Gunnar Solskjær frister.

Uansett hvilken sum Juventus selger Adrien Rabiot for vil være ren gevinst, han reiste fra Paris Saint-Germain etter hans kontrakt gikk ut på dato.

Les: Milano-avis: Zlatan har bestemt seg