Mikel Arteta

Philippe Coutinho vil informere Ronald Koeman om at han ønsker å flytte til Arsenal når samtalene om hans fremtid i Barcelona starter.

Nederlenderen har etterfulgt Quique Setien på Nou Camp, det kan vise seg å bli en umulig oppgave. – Spansk presse mener ihvertfall det.

Les: Marca: City har sendt kontrakten over bordet

Koeman prøvde å sette sitt preg på klubben ved å vise Luis Suarez døren. Men det alle snakker om Lionel Messi, som har bedt om å dra. Han håpet også å gi Coutinho sjansen til å gjenopplive sin drøm i Barcelona etter en sesong på utlån i Bayern München.

Marca har imidlertid Coutinho allerede bestemt seg for at han vil tilbake til Premier League og at det allerede er gjennomført samtaler mellom agent Kia Joorabchian og Arsenal manager Mikel Arteta.

I henhold til rapporten har Arteta gjort det klart at han vil bringe Coutinho til klubben. Videre hevder Sport at Gunners er villige til å betale Coutinho 200.000 pund i uken hvis han bytter til Arsenal.

Barcelona skal være villige til å selge Coutinho for 80 millioner euro, noe som er 30 millioner euro under kjøpsopsjonen til Bayern München.

Enda et slag for Barcelona sin mye manager Ronald Koeman er nært forestående. – Coutinho var tenkt en meget sentral rolle i klubben etter Lionel Messi epoken.

Da Ronald Koeman sluttet som landslagssjef for Nederland og overtok roret i Barcelona var han klar over at ting ikke helt var som det skulle, men at det var så ille hadde han ikke drømt om. – Hans drøm om å lede Barcelona kan fort bli til et mareritt.

Les: Philippe Coutinho er Barcelona’s viktigste spiller