EM en showman fattigere. (foto: Manchester CIty)

La det være sagt: Vi digger spillertypen og typen Jack Grealish. Du finner ingen tilsvarende, for oss er engelskmannen en av de virkelig originale kantspillerne som er totalt uforutsigbar og kan provosere frem frispark i perfekte posisjoner som få andre. Problemet for Grealish er at han har har blitt «for original» og kreativ for Manchester Citys nøye Guardiola-koreograferte angrepsspill.

I januar og februar fikk spilleren til ville 1,3 milliarder kroner 16 minutter på banen. Så fikk Grealish sjansen mot Arsenal da det gjensto en halvtime og 0-0 på resultattavla. Grealish, hentet inn som Citys gamechanger, skapte ingen åpninger, det endte med målløs kamp og poengdeling, som da sendte Liverpool på offensiven mot Premier League-tittelen. City hanket inn tittelen, men bildene av en illsint Guardiola som lekser opp for Grealish etter Arsenal-kampen, har festet seg.

LES: Arsenal nedtur etter Newcastle satte en SINNSYK prislapp på Alexander Isak

I april begynte det å sive meldinger ut i engelsk media at Manchester City-ledelsen har sendt signaler de er misfornøyd med Jack Grealish sin utvikling og åpner opp for salg til sommeren. Ifølge Football-Insider jobbes det hos Aston Villa for å hente Grealish «hjem», der det gjøres klart for bud. Denne uken har en ny potensiell dør åpnet seg som virkelig kan trigge Grealish.

Vincent Kompany ser faktisk nå ut til å bli neste Bayern München-trener, en helt uvirkelig situasjon, bare uker etter at han ledet Burnley til nedrykk fra Premier League. Tyskerne ser tydeligvis et touch av «Xabi Alonso-potensiale» med de rette spilleren i troppen, avgjørelsen kommer til å bli tatt i løpet av de neste ukene.

F7: Ny kontrakt for Ørjan Nyland!

Det er her Haalands bro, Jack Grealish, kommer inn.

Vi tar alltid påstander fra The Sun med en neve salt, men i denne sammenhengen høres det realistisk ut. Den engelske blekka hevder Kompany har Grealish som ønskespilleren han vil ha med seg til Bundesliga.

Mye tyder på at Grealish ikke har plassen han forventet i Guardiolas angrepsspill, The Sun hevder Kompany har gitt Bayern-ledelsen signaler han ønsker å ha med seg Grealish for å teame opp med landslagskompis Kane. Aston Villa har reist seg og kapret Champions League-billett siden Grealish forlot klubben, men når du har kysset de største trofeene hos City, høres Bayern München ut som det neste naturlige valget for 28-åringen.

ENGELSKE KLUBBER: Tidligere Manchester United-assistent danket ut Guardiola og Arteta!