Alexander Isak

Tanken til Arsenal manager Mikel Arteta er knallgod. – Hente inn den svenske spissen Alexander Isak og gi kaptein og angripende midtbanespiller Martin Ødegaard mer å spille på i en allerede imponerende angrepsrekke, men…

Arsenal trenger en spiss med ekstreme kvaliteter, det er bare å se på Premier League sin toppscorerliste! – Du må helt ned på 9.plass for å finne første Arsenal spiller. – Bukayo Saka og han er ikke en ren spiss – Heller ikke Kai Havertz som har 13 mål eller Leandro Trossard med 12 mål er rene spisser. (Martin Ødegaard har 8.mål i Premier League denne sesongen)

Les: United-kjempen Jaap Stam kan få en helt sentral rolle hos Manchester United

Mikel Arteta har fått godt med penger for å sikre en verdensklasse spiss denne sommeren. – Og Alexander Isak som ifølge Transfermarkt er verdt 70 millioner euro befinner seg øverst på ønskelisten. – For å friste Newcastle til et salg skal Arsenal ha kommet med et første bud på 100 millioner euro.

Nummer tre på Premier Leagues sin toppscorerliste!

Newcastle United har svart med å putte en vannvittig pris på Alexander Isak. 210 millioner euro!!

Den svenske landslagsspilleren har glimret siden han flyttet til St James’ Park i 2022, med bare Erling Haaland (27) og Cole Palmer (22) som registrerte mer enn hans 21 ligamål denne sesongen.

Formen hans på Tyneside har tiltrukket seg betydelig interesse fra Arsenal, men Newcastle gir definitivt ikke ved dørene.

The Telegraph melder at prisen på Isak er et tegn på at han ikke til salgs denne sommeren. Newcastle manager Eddie Howe sammen med resten av klubben ser på Isak som en avgjørende aktør i Magpies’ fremtidige prosjekt.

I tillegg løper Isaks kontrakt på St James’ Park til 2028, noe som betyr at en avgang anses som ekstremt usannsynlig slik situasjonen er nå. Tidligere Arsenal-stjerner Paul Merson og Ian Wright er begge enige i at signeringen av Isak ville være et stort kupp for Gunners.

Merson skrev i sin spalte for Sportskeeda: «De [Newcastle] er et massivt lag, men jeg ville ikke bli overrasket om noen av stjernene deres gikk videre for å vinne trofeer. Hvis Arsenal signerer en spiss som Isak, tror jeg de går til et annet nivå.

Når det gjelder Wright, sa han til Premier League Productions: «Det er mye snakk om hva som skjer med Isak i Newcastle. Hvis du ser på Isak, kan du si, ‘ja [du ville tatt ham]’ Du kan sannsynligvis se noen som ham i Arsenal slik han spiller.

«Måten han kan koble seg på. Slik Mikel ville at han skulle spille i det laget hvis det var ham eller en spiller av den størrelsen. Men vi trenger først og fremst noen som kommer til å ta den halve sjansen.»

Les på F7: Ny kontrakt for Ørjan Nyland!