Mens vi venter på manager. (foto: everton, twitter)

Everton er i krise. Både sportslig og ikke minst med tanke på å finne en manager som skal stabilisere og ta klubben videre. Klubben har ikke slått seg til ro med noen managere siden Moyes forlot klubben for å ta over etter Alex Ferguson i United. Ancelotti gjorde sine saker bra, men Real Madrid fristet naturlig nok litt mer.

Den portugisiske treneren Vitor Pereira er på Evertons radar når eier Farhad Moshiri fortsetter jakten på en etterfølger til Rafael Benitez som nylig fikk sparken.

MÅLTØRKE: Arsenal desperat etter å rekke transfer-deadline

Pereira (53) har vært knyttet til klubben ved flere anledninger og er for tiden uten jobb etter at han forlot Fenerbahce i desember.

Belgiske Roberto Martinez var ønsket tilbake til Goodison, men Everton ble avvist av det belgiske fotballforbundet. Derby-sjef og eks-Everton-spiss Wayne Rooney er også en aktuell kandidat. Liverpool-klubben skal ha snakket med tidligere Chelsea-sjef Frank Lampard etter å blitt avvist av Martinez, som ble sparket av Moshiri i 2016. Italias VM-vinnende kaptein Fabio Cannavaro er et annet navn som har blitt nevnt som en mulig kandidat.

SISTE: Tottenham og PSG jobber med byttehandel

Duncan Ferguson har igjen og var steppet inn som vikar og var ansvarlig for lørdagens 1-0 hjemmetap mot Aston Villa, som gjør at Everton befinner seg på 16. plass i Premier League med kun én seier på sine siste 14 ligakamper.

Everton snakket med Pereira før Carlo Ancelotti ble ansatt i 2019, men han signerte en lukrativ ny avtale hos Shanghai SIPG i Kina. Nå skal portugiseren være nærmere Premier League enn noen gang, melder BBC.