Chris Hughton

Det ser ut til at Nottingham Forest har landet på ny manager og at bare detaljer gjenstår før de er klare til å presentere tidligere Swansea City manager Steve Cooper.

Forest sparket Chris Hughton torsdag etter klubbens fryktelige start på sesongen, de har bare tatt ett poeng på syv kamper i Championship.

Mens Steven Reid ble midlertidig ansatt som midlertidig førstelagstrener, ser det ut til at Midlands-laget raskt har på plass en erstatter.

Les: Moyes skjønte kjapt han måtte gi opp Jesse Lingard, men tidene har endret seg

Roy Keane, Neil Lennon og Jack Lester ble alle vurdert, men Forest har bestemt Cooper. «90 min» skriver at waliseren er i ferd med å fullføre avtalen og vil være på tribunen på John Smith’s Stadium når hans nye lag reiser mot Huddersfield i ligaen lørdag ettermiddag.

Cooper har vært uten jobb siden han forlot Swansea etter gjensidig samtykke i juli etter å ha ledet den walisiske klubben til sluttspillfinalen i 2020/21, der de ble slått av Brentford på Wembley.

Les på F7: Lionel Messi ser på et slott som er verdt en halv milliard

41-åringen hadde blitt sterkt knyttet til den ledige lederrollen i Crystal Palace i Premier League sommeren før Patrick Vieira ble utnevnt.