En av gutta, men ikke The Man hos City.

Den spanske storklubben har måttet se på hvordan andre klubber opererer i overgangsmarkedet, de har rett og slett ikke råd til å være noe annet enn svært smarte. – En ting, som nesten alle de store klubbene gjør er å friste spillere på utgående kontrakter slik at når de først er ledige, og gratis, velger dem. Dette er en oppskrift som Barcelona nå følger i deres søken etter Manchester City stjerne Raheem Sterling.

Venstrevingen fra Kingston har vært i Manchester City helt siden den meget kontroversielle overgangen fra Liverpool tilbake i 2015, 26 år gamle Sterling har falt i rankingen til manager Pep Guardiola, så langt har han bare startet en kamp denne sesongen. – I dag i Manchester City sin hjemmekamp mot Southampton er han i førsteelleveren.

Les: Må vinne mot Granada, Cadiz og Levante, hvis ikke er det slutt

Nå kan Sterling forlate City!

Den spanske avisen Sport slår fredag ​​opp stort på forsiden at Barcelona er interessert i ham. Ifølge avisen skal katalanerne ha vært interessert i å hente Sterling allerede i sommer og deretter jobbet for å få ham på lån – men uten å lykkes.

Les: Lionel Messi ser på et slott som er verdt en halv milliard

Men nå kan de i stedet tilby ham en for tidlig kontrakt allerede i januar, da Sterling bare har seks måneder igjen av kontrakten. Sterling burde på sin side være interessert i Barcelona som destinasjon fordi han kan se seg selv få godt spilletid i klubben.