Mister trolig første Premier League-kamp. (foto: wan-bissaka, twitter)

Jevnt og trutt kommer det historier fra unge spillere som må gjennom et rituale for å få respekt og etablere seg på førstelaget i toppklubbene. Hos United virker det som aldersaspektet er visket ut.

Aaron Wan-Bissaka ble hentet forrige sommer fra Crystal Palace og hadde forventninger om at han kunne vente seg «junior-behandling» av de etablerte spillerne. Han tok feil.

Les: Barcelona trenger å kikke i speilet

-Vi kom godt ut med hverandre, og sånn trodde jeg ikke det ville være. Jeg trodde at siden jeg var ny, ville mange ikke ha noe med meg å gjøre. Men så snart jeg kom innenfor døra ville alle hjelpe meg. De viste meg rundt og pratet med meg, noe som fikk meg til å føle meg velkommen, sier 22-åringen ifølge The Sun.

Så enkelt, men likevel så vanskelig å gjennomføre. For Wan-Bisska har denne velkomsten gjort innkjøringsperidoen kort, og har allerede etablert seg på høyresiden.

Les: Barcelona foreslår gigantisk bytteavtale

Og det slutter ikke der. For selv om Wan-Bissaka opplevde velkomsten fra hele troppen og trenerteamet som helt spesiell da han kom til klubben, har forsvarsspilleren sett noe som har skjedd etter nyttår som kan forklare suksessen de siste månedene.

-Managerens intensjon har vært å knytte laget tettere sammen og man kan se forskjellen etter nyttår. Vi har blitt bedre i alle kampene vi har spilt, avslutter United-spilleren.

Bygge samhold og riktig vinnerkultur, to forutsetning for varig suksess. For oss er Ole Gunnar Solskjær i ferd med å finne tilbake til sjela hos United og fundamentet for å reetablere seg i toppen.

Dette går veien.

Les: Har fryst forhandlingene med Barcelona – Manchester City kan sitte på løsningen