Er byen stor nok for begge gutta? Ser unektelig sånn ut. (foto: semedo, twitter)

Nelson Semedo ble hentet til Camp Nou sommeren 2017. I løpet av årene har portugiseren hatt vekslende med spilletid og har måttet akseptere rollen bak Sergi Roberto. Nå holder det visst for 26-åringen.

Forrige sommer ble det også hvisket om at forsvarsspilleren hadde fått nok, men valgte status quo. I fjor var det Atletico Madrid som var sterkest linket til Semedo, og ifølge Diario Sport er Simeone og gjengen igjen på banen.

Les: Prøver å lokke AC Milan kaptein til Premier League

Den spanske avisen hevder nå at Semedo har fryst forhandlingene om forlengelse etter 2022 med Barcelona, med krav om garantert spilletid. Dette er noe Barcelona ikke har for vane å dele ut i øst og vest, og porten burde derfor stå åpen for Atletico.

Men så var det dette viruset og påfølgende økonomisk kollaps. Har Atletico egentlig råd?

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Diario Sport hevder neppe, og med agent Jorge Mendes overbevist om at andre vil tilby klienten bedre mulighet til plass i startelleveren, går turen trolig ut av landet.

Det er The Telegraph som hevder den økonomiske situasjonen i europeisk fotball vil gi oss færre spektakulære salg og flere byttehandler. Med Joao Cancelo ønsket av Barcleona, har Manchester City kommet i posisjon for en byttehandel med Semedo i retur.

Vi går noen interessante måneder i møte den dagen overgangsvinduet skal åpnes for lufting.

Les: Har startet byggingen av fotballstadion for 100 000 supportere