Kan hvis han får mulighet. (foto: real, twitter)

Det er ikke noe lenger noe uvanlig at Real Madrid-spillere trekker til Premier League og verdens tøffeste liga. Etter at virus nr. 10 la sitt grep over verden, har de engelske toppklubbene vist at de står rustet til å seile gjennom stormen. I La Liga er situasjonen en helt annen.

Så når Zidendine Zidane bestemt sier at det ikke vil overganger i janauar i noen retning for Real, betyr ikke dette at det ikke skjer.

Les: Erling Haaland er spilleren som avgjør Premier League for United

For ifølge Daily Mail er David Moyes ekstremt ivrig etter å skaffe seg en fullblods angrepsspiller fra Real Madrid som skal gi West Ham den ekstra edge´n på vei inn i sesongavslutningen og utdeling av kvalikplass i Europa.

Det er gammelt nytt at Moyes har et godt øye til urokråka Luka Jovic, nå hevder Daily Mail at spissen Mariano Diaz her rykket frem som et mer realistisk alternativ. Diaz har 252 minutter på banen denne sesongen og 1 scoring, vi husker ham best fra tiden i Lyon da han herjet med 21 scoringer på 48 kamper.

Les på Engelske klubber: Gir ikke opp jakten på Joshua King

Diaz har kontrakt som løper til 2023 og utsikter til å ikke komme seg spesielt nærmere varmen rundt Zidane. Med en markedspris på rundt 20 millioner pund kan West Ham få ekstremt mye for pengene, samtidig som Real Madrid sårt trenger påfyll i kassa.

Vil West Ham nok, blir vi ikke overrasket om Moyes gjør 27-åringen til en Hammer.

Les: Mourinho har snudd