(foto: dortmund, twitter)

Vi har blitt godt vant med å kunne sette oss tilbake i stolen og la all verdens managere, spillere og fotballeksperter øse ut med superlativer om Erling Haaland. Nå kom den siste beskrivelsen av verdien til 20-åringen som får selv oss til å gape.

Den tidligere Aston Villa-spilleren Gabriel Agbanlahor bruker tiden som fotballpensjonist til å synse om det som foregår i Premier League. I et interjvu med Talksport tok det helt av da han skulle beskrive Erling Haalands betydning for den klubben han bærer drakten for.

Les: Liverpool jobber aktivt for en løsning for stoppertalent Sepp van den Berg

-Haaland er den mest komplette spissen der ute, begynner Agbanlahor.

-Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, alle kunne trenge ham. Hva han kan gjøre for de klubbene nå? Hvis de hadde ham i januar, den som hadde signert med ham ville vinne ligaen, sier Agbanlahor.

Wow.

Agbanlahor retter denne spesielt mot Manchester United som for alvor snuser på sitt første Premier League-trofé siden 2013.

Vi vet alle hvor totalt urealistisk en Haaland-overgang til Old Trafford skulle være i januar med klausuler, Mino Raiola, korona og fandens oldemor, men vi må henge oss på den tidligere Aston Villa-spilleren.

Alt tyder på at Erling Haaland er spilleren som kan gi United de siste kneppene som sender Solskjær på busstur gjennom Manchesters gater (den røde delen) som Premier League Champion.

Woodward, du har en jobb foran deg.

Les: Liverpool jobber aktivt for en løsning for stoppertalent Sepp van den Berg