Pochettino, her, Allegri der, vi tror det det ender med Sir Gunnar! (foto: united, twitter)

Avisene fylles daglig med stjernespillere som linkes til Manchester United. Denne gangen er det forrige sommers hotteste unge talent, Joao Felix, som blir koblet til Old Trafford.

Hadde dette vært normale tider ville vi sikkert bare fnyst av et vilt rykte som dette, men ingenting er i nærheten av å være normalt.

Derfor:

Det er spanske AS som hevder at United allerede er i kontakt med Atletico for å forhøre seg om den portugisiske 20-åringens fremtid i klubben.

Da Felix kom til Madrid i fjor var forventningene skyhøye. Ikke rart når Atletico måtte hente ut 126 millioner euro fra bankhvelvet for å overtale Benfica.

Les: ESPN: Pochettino skal lede Premier League-klubb til gammel storhet

Og resultatet?

En skikkelig seig førstesesong. Selv om Felix har fått 20 kamper i La Liga, har det ligget 355 spilte minutter bak hver scoring.

4 mål og 1 assist. Ingen er overrasket over at det er tøft for en 20-åringen å tilpasse seg spillestilen til Diego Simeone, men dette bygger ikke akkurat selvtilliten til en spiller som vet han blir vurdert opp mot prislappen.

Les: Jakter gratis stjernespillere

Manchester United har en solid «krigskasse», mens Atletico Madrid er ute å kjøre. Har AS rett i at det er etablert kontakt, har Atletico mulighet til å begrense tapet hvis Simeone allerede har bestemt seg for at Felix var et bomkjøp.

Da kan vi ikke se bort fra dette som et mulig scenario. For som Solskjær så tørt sa det da han fikk spørsmål om mulighetene for United på overgangsmarkedet: Noen klubber kan bli tvunget til å selge sine stjernespillere.

Vi følger sporet videre, og er langt fra avvisende til en Joao Felix på Old Trafford.

Les: To Premier League-klubber linkes nå til Ajer