Glipper den tredje også? (foto: tottenham, twitter)

Mike Ashley jobber nå med de siste papirene etter at en avtale om Newcastle kom på plass på mandag.

Vi skal ikke dra frem hva det egentlig betyr at denne type eiere tar over den tradisjonsrike klubben, men heller se på ryktene rundt det sportslige.

Les: Bekreftet: Bayern München har sikret seg 19-åringen som får motstanderne til å virke som skilpadder

Max Allegri er allerede nevnt som en mulig manager. Nå hevder ESPNs kilde at Mauricio Pochettino er blinket ut som nr. 1 på lista til å ta over det ambisisøse prosjektet.

Selv om Steve Bruce såkalt får tid på seg til å bevise for de nye eierne at han har pondus nok til å lede prosjektet, hevder ESPNs kilde at de nye eierne allerede har bestemt seg for å gå for en høyprofilert manager som Pochettinio eller Allegri til neste sesong.

Vil Pochettino virkelig la seg lure inn i dette vepsebolet?

Skal vi tro ESPNs kilde, er de nye eierne overbeviste om at de kan legge til rette et tilbud som Pochettino ikke skal kunne si nei til. Dette inkluderer selvfølgelig innkjøp av store stjerner. ESPN hevder eierne allerede jobber med de største agentene i Europa for å hente inn stjernespillere uten kontrakt, som Cavani, Mertens og Willian.

Et tilbud Pochettino ikke skal kunne si nei til.

Her går det virkelig fort i svingene. Vi tror fortsatt Pochettino er varsom før han kaster seg inn i denne jobben. Men fristet, det blir han nok.

Les: Dortmund ypper med Real Madrid