Scoret mot WBA, men scoringen mot Porto ga nok en annen buzz. (foto: chelsea, twitter)

Ikke et vondt ord om West Bromwich, men da Thomas Tuchel ledet en av verdens rikeste klubber til 5-2 tap (ikke formildende omstendigheter at det ble rødt kort på Silva) mot klubben som er på god vei ut kjellerdøra i Premier League, da var det ikke bare Roman Abramovich som satt og ristet på hodet.

På onsdag var det en annen underdog som skulle ødelegge for Tuchel.

Les: Pochettino har knekket PSG-koden

Etter at Porto sendte Ronaldo ut av Champions League før kvartfinalen, regnes den portugisiske klubben kanskje ikke som underdog, men likevel. Chelsea kunne ikke ha fått en svakere motstander på papiret i kvartfinalen.

Denne gangen lot Thomas Tuchel seg ikke lure. 5-2 tapet mot WBA på lørdag ble snudd til 2-0 seier mot Porto på onsdag (selv om Porto-treneren hevdet de var best).

Les på F7: Allsvenskan på norske skjermer

Jorginho gjør et forsøk på å forklare hvordan Chelsea har brukt dagene mellom de to kampene.

-Det var meget viktig (seieren mot Porto). Følelsen etter å ha sluppet inn fem i helgen var ikke god. Det gjorde vondt. Det var noe vi måtte lære av. Vi vet at for oss er det meget viktig å forsvare og ikke slippe inn mål. Derfra kan vi angripe, hvis vi forsvarer oss som et lag, sier Jorghinho til Uefa.com.

Likevel, vi syntes fortsatt det er fascinerende å se samme lag gå inn i to kamper med tre dagers mellomrom med to vidt forskjellige mind set.

Fotball sitter definitivt i skallen – uavhengig av hvor mange nuller det er på lønnsslippen.

Les: Bekreftet: Blir flytting på Boateng til sommeren