Nicklas Bendtner saken: Taxisjåføren var ingen engel likevel

Vil ha mer.(c) Bilde: RBK:

I kveld gleder vi oss med Rosenborg og deres danske superstjerne Nicklas Bendtner, etter den famøse taxituren i København for noen uker siden havnet Lord Bendtner i arresten, mens taxisjåføren fikk en rett venstre og et opphold på akutten.

I ettertid har vi begynt å få historier som fikk i fordel av Bendtner, blant annet rykket faren til kjæresten Philine Roepstorff rykket ut i media og var glad for hans datter ble forsvart mot taxisjåføren.  Og Philine selv hevder Bendtners han slo taxisjåføren i selvforsvar.

Nå har trolig saken tatt en overraskende vending; Advokat Mette Grith Stage bekrefter over for Extrabladet at hun skal representere sjåføren etter at han ble siktet av København-politiet.

Les: Tabben til «bruttern» var å planlegge for Bendtner exit

«Jeg kan bekrefte at han har bedt om at jeg representerer han som forsvarer i saken, sier Grith Stage. «Jeg vet ingenting om selve saken. Det eneste jeg vet er at han har sagt at han skal siktes og om jeg vil være hans forsvarer.

Rosenborgs danske stjernespiss har hele tiden hevdet sin uskyld etter at han ble anmeldt etter å ha havnet i bråk med en taxisjåfør i København for vel to uker siden, natt til søndag 9. september.

Les på F7City: Nytt dobbeltspor mellom Larvik-Porsgrunn tas i bruk mandag

Ble anmeldt
Bendtner ble anmeldt og siktet for vold mot drosjesjåføren, som endte på sykehus med brukket kjeveben.

Politiet skal ha siktet sjåføren på eget initiativ etter at de hadde studert videoopptakene både utenfra og innenfra taxien Bendtner tok.

Innen 30 dager skal politiet avgjøre om de skal ta ut tiltale eller ikke.

Les: Nicklas Bendtner siktet for vold

– Min klient nekter seg skyldig. Mer kan jeg ikke si på nåværende tidspunkt, var beskjeden Bendtners advokat Anders Németh kom med til VG etter at nyheten ble kjent.
Avisen B. T. skriver at politiet har siktet sjåføren etter at de har gått gjennom overvåkingsbilder i drosjen og utenfor. Dette har ikke politiet ønsket å kommentere.
I Rosenborg er man foreløpig taus om den overraskende vendingen saken har tatt.