Tabben til «bruttern» var å planlegge for Bendtner exit

Lojalitet går begge veier.

Rosenborg midlertidige hovedtrener Rini Coolen forteller at Nicklas Bendtner er førstevalget på topp, og at Alexander Søderlund må score flere mål for å få mer spilletid.

Da Kåre «bruttern» Ingebrigtsen og Rosenborg første februar hentet Alexander Søderlund fra  Saint-Étienne for 5 millioner euro var det mest sannsynlig fordi de regnet med å miste Nicklas Bendtner etter fotball VM i Russland.

Les: Kåre Ingebrigtsen må vente med ny jobb

Det er forståelig, Lord Bendtner var toppscorer og hadde jobbet seg inn på det danske landslaget igjen. Når målet og fremtiden ligger et annet sted gjør det noe med motivasjonen og mulighetene for å levere. – Både Rosenborg og deres danske superstjerne hadde en dårlig vår.

Spille med det laget man har og skape trygghet

Dynamikken i klubben ble dårligere utover våren og helt til seriestart, selv etter å gått glipp av VM på grunn av skade regnet alle med et salg. – Det Rini Coolen har gjort etter han overtok er helt riktig.  Nicklas Bendtner er Rosenborgspiller og han er vårt førstevalg.

Nå er det ingen løse tråden igjen i klubben, Rino Collen har selv som midlertidig klart å etablere en trygghet og langsiktighet i laget som trolig vil sikret at Rosenborg henter hjem seriegullet til Lerkendal nok en gang.

(c) Bilde: RBK: Rini Coolen

 

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse og vinn NOK 30000

Rosenborg reiser i morgen til Oslo og møter Vålerenga.

Vålerengas trener startet i går ordkrigen med følgende sitat i VM før søndagens kamp mot Rosenborg.  «Vi kommer til å gjøre alt for at Brann overtar ledelsen i ligaen. Jeg mener det er bedre med bytting av tronen i Eliteserien. Det er både kjedelig og lite heldig at et lag vinner mange år på rad. Jeg håper Brann tar det i år»