For noen var ikke kreativ sprett noe problem. (foto: city, twitter)

Når vi lager mandagen til en del av helgen, er det hold i overskriften. RBK-spilleren kalte forholdene på søndag en katastrofe, mens City-treneren brukte ord som egentlig betyr det samme etter kampen mot Tottenham.

Begge vant, men hadde lite overs for baneforholdene. Nicklas Bendtner og Rosenborg slo Brann 2-1 på søndag og skaffet seg dermed billetten til Eliteserie-trofeet, mens ligaleder City etterlot seg Tottenham med 0-1-tap.

Brann Stadion på søndag

-Kampen burde ikke vært spilt. Det er en katastrofe at den ble gjennomført når banen er frossen. Spillerne mistet fotfestet og ballen. Det var ikke fair verken for oss eller Brann. Det var en toppkamp om gull, det var supporterer, det var TV. Folk skal få det de betaler for, så man kan ikke spille på en frossen bane, sier en oppgitt Bendtner ifølge Dagbladet.no.

Hodeløst å spille, men gøy å vinne! (foto: rbk)

Les: Bendtner: Det var en katastrofe!

Wembley på mandag

– Det var en stor seier under svært spesielle baneforhold, mot et av de mest fysiske lagene i Europa. Men det var ikke forhold for å spille fotball (to NFL-lag har nylig harvet opp gressmatta på Wembley). Både for mine spillere, og for Tottenhams spillere sin del, så håper jeg at de kan få håndtert dette problemet for fremtiden, sa Guardiola ifølge BBC.

Klarte seg bra på potetåkeren, men for noen gyselige drakter! (foto: city, twitter)

Dermed kan Brann skylde den forbannede norske frost, mens Tottenham kan skylde på den forbannede amerikanske fotballen.

Les: En av Premier Leagues beste managere har tatt første skritt mot Real Madrid