En av Premier Leagues beste managere har tatt første skritt mot Real Madrid

Bliiiiii.

Tottenham gjorde en tapper innsats på mandag, men måtte sende hjem Manchester City med seieren 1-0-på mandag. Nå mener en tidligere United-stjerne at veien bort fra London har blitt adskillig kortere for Mauricio Pochettino.

Etter at Tottenham-treneren denne uken uttalte at han hadde en dårlig følelse denne sesongen og at klubben ikke var nok fokusert på å vinne titler, begynte varselslampene å blinke.

Les: Når Tottenham-treneren selv tviler, da er det ille

Bekymret for ambisjonene til klubben.

Gary Neville hevder også at Pochettino nå har forberedt seg for en exit fra Premier League.

-Uttalelsene til Pochettiono skapte litt bekymringer. Etter at Real Madrid-treneren har fått sparken, er første sten lagt for en overgang for Tottenham-treneren.  Real spør seg selv, hvor er den neste treneren? Vel, Pochettino snakker spansk og har jobbet i La Liga tidligere. Jeg tror han ønsker å komme opp til neste nivå som trener, og det fortjener han. Han er en brilliant coach. Jeg tror Tottenham vil ha et skikkelig stort problem de neste dagene, hvis Real Madrid ønsker Pochettino, sier Neville ifølge Sky Sports.

Hva skal jeg gjøre? (foto: tottenham, twitter)

Tottenham og ventende Nye White Hart Lane kan komme til å miste Pochettino i løpet av kort tid. Hva sier dere da; Harry Kane, Dele Alli og Christian Eriksen?

Vi kjenner at vi syntes synd på styreleder Levy, som allerede grubler over forsinkelsene på den nye stadionen sin.

Les: Pass dere, Mourinho har fått et budsjett med herlig mange nuller!