Le'Veon Bell

Har du penger så har du råd til å ha flere kjærester og har du veldig mye kan du ha dem samtidig. NFL stjernen Le’Veon Bell har tydeligvis en del ting på gang. 

Hør 911 samtalen med Politiet!

New York Jets-spilleren hadde forlatt to (!) nakne kvinner, som han beskriver som elskere hjemme i sitt hjem i Florida. – Det var ikke så lurt, ifølge politirapporten fortalte han at  kvinnene skal å ha stjålet verdier for verdi på 3,6 millioner kroner.

Vanligvis er han mannen som løper fra de andre selv, men nå ser det ut til at noen har forlatt Le’Veon Bell i høy fart med verdier i det øyeblikket han hadde forlatt huset.

Det handler mest om smykker, inkludert en Rolex-klokke til en halv million kroner.

Samtalen med politiet har kommet ut og sett dagens lys:

«Jeg hadde to jenter i huset mitt. Jeg reiste meg og gikk gjennom min normale rutine før en treningsøkt. Jeg forlot stedet et par timer. Da jeg kom hjem, hadde de tatt mine penger, klokken min, smykker og noen andre ting. Jeg vet ikke hvor de er».

Les: The Guardian: Manchester Uniteds største trussel – det er klubben selv

Da Bell beskrev kvinnens utseende hjalp det ikke politiet nevneverdig, til tross for en metodisk gjennomgang.

«Da jeg forlot stedet var en i senga. Hun hadde ikke klær på seg.

«Den andre var også i sengen. Hun hadde heller ikke klær på seg.

Så er den delen på klar, de hadde ikke klær på seg noen av dem

Les på Popidol: Hva skjer med PES2020 uten Champions League?

Den kontroversielle stjernen har ellers vært mest i medie sitt søkelys i det siste året fordi han nektet å spille for Pittsburgh Steelers for en årslønn på bare 95 millioner.

Nå har han inngått en kontrakt med New York Jets for en verdi på 345 millioner kroner, hvorav 230 er garantert. Det gjør ham til den nest best betalte i NFL etter Todd Gurley.