Neymar og Paris Saint-Germain presidenten skal være enige om fremtiden

319
En blir, den andre reiser? (foto: mbappe, twitter)

Neymar hadde knapt satt sine føtter i den franske hovedstaden før ryktene om at den brasilianske fotballstjernen ville bort. – Hendelsene som «bekreftet» dette begynte å tårne seg opp, åpen krangel med Edinson Cavani, en oppgitt manager i Unai Emery (nå Arsenal), langt skadeavbrekk, elendig VM og uttalelser som hinter mer enn om misnøye.

En farlig angrepsduo

Les: Chelsea gir opp – ser etter erstatter i januar

Etter sommeren virker det som at stemningen er bedre  både i klubben og for Neymar. Spillet fungerer som en kule og de bøtter inn mål. Presset er mindre på Neymar som har funnet seg en «partner» i  Kylian Mbappe.  Klubbens nye manager Thomas Tuchel klarte det Unai Emery ikke klarte, bygge harmoni i en spillergruppe som består av superstjerner.

Paris Saint-Germain fosser frem til Ligue 1 og har i prinsippet etter bare 9 kamper allerede vunnet. 27. poeng og full pot sammen med at deres argeste konkurrenter snubler. – Monaco ligger på 18.plass med bare 6.poeng.

Les: Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen

Paris Saint-Germain har trolig verdens beste angrepssrekke og «trenger» i prinsippet ikke Neymar lenger,  Ángel Di María, Kylian Mbappe og Edinson Calvani bøtter inn mål.

Mundo Deportivo, skriver at Neymar har gjort en avtale med Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi om at han kan forlate klubben i  sommer for 220 millioner Euro, som er omtrent det samme som de kjøpte han for sommeren 2017 fra Barcelona.

Siden sommeren 2017 har ekspertene uttalt at Real Madrid er neste stopp for Neymar, ved Cristiano sin overgang til Juventus i sommer har de samme ekspertene blitt enda tydeligere i sine uttalelser. – Dog er det mange som mener Real Madrid president Florentino Pérez heller ønsker seg Eden Hazard i en overgang fra Chelsea og det franske stortalentet og lagkamerat til Neymar, Kylian Mbappe

Barcelona skal også ha startet arbeidet med å se om det er mulig å brine Neymar tilbake til klubben, de skal allerede ha tatt kontakt med Neymar etter at Lionel Messi har sagt at det er ok.

Både Real Madrid og Barcelona har ikke fått den starten på sesongen de ønsket seg, Barcelona merker at manager Zinedine Zidane er borte og Real Madrid har mistet Cristiano Ronaldo.