Sporten.com burde snakket med en ekspert på brasiliansk kultur og etymologi for å bedre underbygge den lett bisarre kommentaren som Neymar kom med på en Instagram post. Men det er ikke så nøye, meningen bak er ganske lett å forstå.

Det er ingen tapt kjærlighet mellom Neymar og hans tidligere lagkamerat Kylian Mbappe.

«Baba ovo de gringo» betyr noe som “Gringo ball sucker.” et uttrykk det vil være vanskelig å tolke positivt.

I går vant Paris Saint-Germain den andre kampen i kvartfinalen i Champions League mot Barcelona. Fra å ligge under 2 – 3 fra den første kampen vant de 2 – 4 . Og Kylian Mbappe ble helt for mange etter han scorte de to siste målene til PSG.

Les: To giganter banker på hos Emery etter suksessen i Premier League

Kylian Mbappe og Neymar har i seks år vært lagkamerater i Paris Saint-Germain, men å kalle de kamerater vil være feil.

De har spilt på samme lag, men Mbappe som er en liten drittunge og primadonna ønsker ingen som potensielt kan skinne mer enn han selv. Derfor var det vanskelig for Lionel Messi i Paris og for alle andre som truet den franske superstjernens posisjon.

Neymar er ikke noe bedre også han er full av bling og primadonnanykker!! – Det har han bevist ved å dra til Saudi-Arabia og støtte Jair Bolsonaro i presidentkampen i Brasil. (Kan best beskrives som en solbrun utgave av Donald Trump).

Neymar har angrepet Kylian Mbappe med en bisarr kommentar på en Instagram. De to stjerneangriperne ble signert for en samlet sum på 402 millioner euro Paris Saint-Germain forsøkte å bygge et lag som kunne vinne Champions League. Men så langt har ikke det skjedd.

Spenningen mellom de to angriperne begynte å vokse fra hverandre de siste sesongene, med brasilianeren som var misfornøyd med at han effektivt spilte i Mbappes skygge da han var ment å være lagets stjerne og motsatt Mbappe krevde at Neymar måtte slutte hvis han skulle være med videre!

Les: Har ett «enkelt» krav for å returnere til Manchester United

Neymar forlot PSG i fjor sommer for Saudi-Arabia, hvor han angivelig tjener rundt 1,6 milliarder i året.

Brasilianeren er for tiden i ferd med å komme seg etter en fremre korsbåndsskade han pådro seg mens han spilte for Brasil i oktober i fjor, men det betyr ikke at han holder seg unna overskriftene. Så langt har med andre ord Neymar fått en lønn på 933 millioner kroner mens han har gjort ingenting!! .

Tirsdag kritiserte Neymar en Instagram-konto som berømmet hans tidligere lagkamerat Mbappe.

Kontoen laget et innlegg om Mbappe som lød: «Mbappe viser nok en gang at han er en god fyr, offer for en dårlig fortalt historie.

En brasiliansk fotballside berømmet Kylian Mbappé på Instagram, og sa «Mbappé viser nok en gang at han er en god fyr, offer for en dårlig fortalt historie … folk forveksler en fyr som ønsker å vinne alt med en dårlig person.»

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet

Neymars svar på siden: «Gringo ballsuger».

Neymar tok unntak fra innlegget, og la igjen en kommentar der han kalte adminen en «Baba ovo de gringo» «Gringo ball suger».

I Brasil refererer begrepet ‘gringo’ til noen som ikke er brasiliansk.

Instagram-kontoen som har laget Mbappe-innlegget, skal ha vært kritisk til Neymar tidligere. Selv om Neymar ikke direkte fornærmet Mbappe med sin kommentar, er det fortsatt litt flaut. Vi venter spent på svaret fra Mbappe.