Sancho har tint opp etter måneder i fryseboksen til Ten Hag (foto: Borussia Dortmund)

På tirsdag spilte Borussia Dortmund seg til semifinale i Champions League. På banen i den gule drakta løp Jadon Sancho rundt og skapte trøbbel for Atletico Madrid-forsvaret. Det ble ingen scoringer, men med 86 minutter på banen var 24-åringen stor bidragsyter til at Dortmund senket Atletico med 4-2 seier på tirsdag. På tide å åpne døra for Sancho-retur til Old Trafford? Det er en mulighet.

Situasjonen låste seg totalt mellom Sancho og Ten Hag etter verbal clinch i høst. United-manageren tok en av klubbens best betalte spilleres alle rettigheter på treningsfelt, kantine og kamparenaen, Etter to måneder med forhandlinger endte Sancho langt utenfor Ten Hags synsvidde på utleie hos Dortmund.

LES: Antonio Conte er glad han er toppkandidat

Her har Sancho vist frem noe av potensialet United så da de betalte rundt milliarden for det engelske supertalentet. Det har tidligere kommet signaler om at Sancho ikke ønsker retur til Old Trafford, men Sky Sports hevder det nå er en åpning.

Så hva må skje for at spilleren ser for seg en fortsatt fremtid i United-drakta? Exit Ten Hag, melder Sky Sports.

F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet

United krever mellom 35 og 40 millioner euro for Sancho, noe Borussia Dortmund ikke er villig til å betale. Det kan åpne for en retur på Sancho hvis Erik ten Hag må ta sin sixpence og gå.