Har visst roet seg ned. (foto: psg, twitter)

Etter at Neymar valgte å bryte båndene til Barcelona på en lite elegant måte i 2017, har det vært uro rundt brasilianeren. Nå kan det se ut som roen senker seg rundt superstjernen, som dermed kan rette all energi inn mot å holde seg skadefri, i godt humør og gjøre seg forjent til årslønna på rundt 330 millioner kroner.

Det er spanske Diario AS som hevder at Neymar har bestemt seg for å lukke døra til en retur til Camp Nou i 2021. Med Barcelona på kanten av konkursstupet, høres dette ut som et naturlig utfall.

Les: Messi, Coutinho og Fati kan flomme over transfermarkedet!

Neymar har de siste atten månedene holdt igjen med forhandlinger om forlengelse i Paris, men nå hevder den spanske avisen at Neymar er klar for å gå inn i innledende forhandlinger med PSG om veien videre.

Nå er det Kylian Mbappé som har førstepri hos PSG, med Liverpool og Real Madrid trippende utålmodig på at franskmannen skal gå inn i sitt siste år av PSG-kontrakten, men det er liten tvil om at PSG trenger Neymar i klubben, spesielt når utsiktene for å hente inn noen milliarder på å slippe brasilianeren er borte.

Takk.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

Godt hjulpet av viruskaoset ser det ut som Neymar endelig har etablert seg i en alder av 28.

Les: Tottenham har vekket sin game changer!