Vil jo bare bli likt. (foto: neymar, twitter)

I perioder har landslaget vært et slags fotball retreat for Neymar når det har blåst som verst i Paris. I den gule drakta har leken kommet tilbake – og scoringene. Nå er idyllen brutt.

Natt til fredag dro Brasil til med den åttende seieren av åtte mulige. Igjen var Neymar avgjørende. 1 scoring og 1 assist i 2-0 seieren over Peru sier sitt. Likevel er ikke dette nok for de brasilanske journalistene og supporterne.

Les: Sport 1: Bayern München håper på Haaland, men jobber med annet toppmål

-Jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre i denne drakten for å få fansen til å respektere Neymar, begynner han ifølge Sportstar.

(Vi overser at 29-åringen omtaler seg selv i tredjeperson)

-Det er ikke normalt. Det har pågått i lang tid fra dere journalister, kommentatorer og andre. Noen gang gidder jeg ikke gi interjvuer, sier Neymar.

Det den var til journalistene.

Etter 1-0 seieren mot Chile forrige uke flommet sosiale medier over at Neymar hadde lagt på seg. I kampen mot Peru svarte han supporterne med å trekke opp drakta, strekke opp armene og se spørrende opp på tribunen.

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund får hjem fire skadede – og en Haaland on fire

Med 69 scoringer på 113 kamper i den brasilianske landslagdrakta skjønner vi at Neymar under seg over hva som egentlig er nok.

Les: Bekreftet: Kristoffer Ajer har fått ny knallsterk makker hos Brentford