Skal hente fra nestøverste hylle. (foto: bayern, twitter)

Vi har såvidt hørt lyden av overgangsvinduet som ble smekket igjen 1. september, men det er ingen overraskelse at klubbene allerede jobber med neste sommers forsterkninger. For Bayern München blir det viktigste å finne arvtageren til Robert Lewandowski.

Egentlig en umulig oppgave, men når Big Lew runder 34 og har løpt sine mil for Bayern siden 2014, kommer det uungåelig nærmere et generasjonsskifte.

Les: Solskjær har en gedigen utfordring når han slipper utpå Ronaldo

Spilleren som passerte Gerd Müller på adelskalenderen med 41 Bundesliga-scoringer i samme sesong, har fortsatt der han slapp. 5 scoringer på de første 3 seriekampene sier sitt.

Lewandowski har kontrakt til 2023, men ryktene om at en exit kan nærme seg, begynte allerede å gå i våres. Nagelsmann hadde inget ønske om å slippe Bayerns historiske målgarantist, Lewandowski ble.

Les på Tysk fotball: Borussia Dortmund får hjem fire skadede – og en Haaland on fire

Ifølge Sport 1 har Nagelsmann og Bayern Erling Haaland på toppen av ønskelista, men har stukket samtlige fingre i jorda og innsett at de aldri vil kunne konkurrere med de rikeste Premier League-klubbene når det kommer til personlige betingelser og en eventuell budrunde.

Den tyske TV-kanalen hevder siktet da stilles inn mot Nagelsmanns favoritt, Timo Werner.

Da han var i sitt ess. (foto: werner, twitter)

Chelsea har fått sin Lukaku, Nagelsmann skal få spilleren han ledet til 34 scoringer og 13 assists på 45 kamper i Werners siste sesong hos RB Leipzig.

Når 25-åringen i tillegg har fått smaken på å kysse Champions League-trofeet, passer Werner perfekt inn i planene til Nagelsmann. Det vil si, når Haaland er uoppnåelig.

Les: Marc Overmars styrte langt unna heksegryta