Brozo.

Verdens potensielt rikeste klubb har skapt en ny dynamikk på overgangsvinduet. En dynamikk der agenter kan bruke Newcastle som pressmiddel: «Pass deg, eller så kommer Newcastle og tar spilleren din».

Forrige uke gikk Inter Milan-manager Inzaghi nærmest ned i knestående da han ba om at Marcelo Brozovic måtte signere NÅ. Ifølge Gazzetta delle Sport er Newcastle delaktig i at det drøyer med forlengelsessignaturen til den kroatiske landslagsspilleren som har vært på San Siro siden 2015.

Les: Buffon: Juventus mistet sitt DNA «under» Cristiano Ronaldo

Den italienske avisen hevder Newcastles interesse for 29-åringen blir brukt av agenten i forhandlingene med Inter. Brozovic har ingen planer om å forlate Inter, men akter å suge til seg mest mulig fra lønningsposen til klubben.

Les: Fire spillere foran Erling Haaland på super speed-lista i Bundesliga

Det er ikke kjent hva Newcastle egentlig tilbyr av betingelser, for Inter Milan må det oppleves som de må «kjøpe sin egen spiller». Uansett hvor reelt tilbudet fra Premier League-klubben er, for agenter med de rette spillerne gir dette et sterkt forhandlingskort: «Gi etter for kravene, eller så slipper vi inn Newcastle…»

The new kids. (foto: newcastle, twitter)

Verdens potensielt rikeste klubb øker dermed direkte eller indirekte klubber som Inter Milans lønnsutgifter.