Gianluigi Buffon sulten på suksess!

Juventus legende og hjemvendte Parma-keeper Gianluigi Buffon holder det gående både på banen og i media. Gianluigi Buffon dro fra Parma til Juventus i 2001 og kom tilbake 20.år senere. Mange eksperter mener at nedturen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kom etter de hentet Cristiano Ronaldo fra nettopp Juventus i sommer.

Gianluigi Buffon kan ha forklaringen, han mener Juventus mistet sitt DNA som en enhet da Cristiano Ronaldo var en del av klubben. – Akkurat som kritikken mot Manchester United i høst. Fylt med stjerner som ikke hadde «lagfølelsen».

Kan være forklaringen alle leter etter! – En superstjerne på et vel fungerende lag har sine utfordringer.

Les: Martin Ødegaard har spilt seg inn som favoritt hos Arteta

Gianluigi Buffon har blitt 43 år, men han fortsetter å gi gass for sin barndoms klubb Parma i Serie B. Han tok farvel med Juventus en del måneder før også Cristiano Ronaldo forlot Torino. Men når den erfarne målvakten ser tilbake på de to siste årene, er han irritert over hvilken retning Juve-laget gikk med Ronaldo i troppen.

Ifølge Football Italia sier Buffon at Juventus mistet sitt DNA som helhet da Ronaldo tok for mye fokus.

«Juve hadde sjansen til å vinne Champions League det første året han kom, som var året jeg var i Paris Saint-Germain og jeg kunne ikke forstå hva som skjedde».

«Da jeg kom tilbake jobbet jeg med ham i to år og vi hadde det bra sammen, men jeg tror Juve mistet DNA-et som gjorde at vi ble et lag sammen».

«Vi kom til Champions League-finalen i 2017 fordi vi var et lag fullt av erfaring, men fremfor alt var vi en samlet enhet og det var denne konkurransen om plassene i gruppen, som var veldig sterk. Det tapte vi med Ronaldo» sier Gianluigi Buffon.

Les: Manchester United åpner jakt på to Premier League keepere om noen dager

Cristiano Ronaldo klarte i sin tid i Juventus blant annet å vinne to Serie A-mesterskap og en enkelt cuptittel.