Den nå 28 år gamle spissen Joe Samuel Ironside vokste opp i Sheffield United sitt akademi og var en av de mange unge og lovende som nesten slo igjennom på øverste nivå. – Istedenfor har det blitt en karriere med hyppige klubb-bytter nedover i divisjonene på balløya.

I går ble Ironside den store helten da Newcastle i krise ble sendt ut av FA-Cupen av League One laget Cambridge.

Etter 56 minutter fikk Ironside scoringen sin, og Newcastle, som startet med et svært slagkraftig lag, maktet aldri å slå tilbake.

Les: Sender Axel Tuanzebe rett ut igjen

Kieran Trippier fikk blant annet debuten sin for Newcastle etter overgangen fra Atlético Madrid tidligere denne uken. I tillegg startet stjerner som Allan Saint-Maximin, Jonjo Shelvey og Joelinton.

2019–2020 Macclesfield Town

Etter overgangen til Cambridge har Joe Samuel Ironside funnet roen og leverer nå på et nivå som burde bringe han oppover i seriesystemet.

Les: RMC Sport: Zidane tar over i sommer

Exit ble det også for Watford, som fikk kjempetrøbbel mot Premier League-kollega Leicester. Mannskapet til Brendan Rodgers tok til slutt en svært overbevisende 4-1-seier etter scoringer av Youri Tielemans, James Maddison, Harvey Barnes og Marc Albrighton.

Joshua King var ikke på banen for Watford.

Noen kjempeoverraskelse var resultatet ikke. Burnley har kun to lag bak seg i bunnen av Premier League-tabellen, mens Huddersfield ligger på sjetteplass på nest øverste nivå i engelsk fotball.

Lørdag var det Burnley som kom best i gang og tok ledelsen ved Jay Rodriguez etter en snau halvtimes spill. Det målet så lenge ut til å avgjøre kampen.

En sluttspurt fra Huddersfield det siste kvarteret snudde imidlertid kampen med scoringer av Josh Koroma og Matty Pearson.

Bedre gikk det for et annet Premier League-lag, Crystal Palace. London-klubben slo Millwall 2-1 i en kamp der franske Jean-Philippe Mateta ble matchvinner.

Kristoffer Ajer er fortsatt på Brentfords skadeliste.

Brighton måtte på sin side slite for å slå ut West Bromwich. West Brom ledet 1-0 lenge, men fikk det tøft mot slutten av ordinær tid etter at forsvarsspiller Cédric Kipré fikk marsjordre.

Ni minutter før full tid utlignet Jakub Moder for Brighton og sendte kampen til ekstraomganger. Der ble Neal Maupay matchvinner for Premier League-klubben.

Avansement ble det også for Wigan, takket være en avgjørende scoring av norske Thelo Aasgaard. 19-åringen satte inn seiersmålet fire minutter på overtid i 3-2-seieren mot Blackburn.

Burnley forsvant også ut av FA-cupen lørdag etter tap for Huddersfield. To Huddersfield-scoringer det siste kvarteret sørget for 2-1-seier.

Brentford hadde på sin side ingen problemer med å sikre plass i 4. runde mot Port vale. Kampen, der Bryan Mbeumo ble dagens mann med tre scoringer, endte 4-1.