Lot Steve Bruce få sin 1000. kamp mot Tottenham. (foto: newcastle, twitter)

For litt over en uke siden ble det klart at Mike Ashley endelig hadde klart å hente inn noen milliarder på Newcastle da Premier League godkjente salget. Supporterne jublet, Amnesty International protesterte og Premier League-motstanderne skjønte styrkeforholdet på balløya kommer til å endre seg.

Penger er klar for å bli sprøytet inn i Newcastle, men leder Amanda Stavely og gjengen skal ifølge Sunday Telegraph ha en plan som prioriterer det langsiktige arbeidet mot toppen.

Les: «Ronaldo fortjener å vinne Ballon d´Or mer enn noen gang tidligere»

Den engelske avisen hevder de nye Newcastle-eierne ikke kommer til å utnytte muligheten Financial Fair Play-reglene gir med å bruke opptil 200 millioner pund på overgangsmarkedet i januar.

(foto: newcastle, twitter)

Ifølge The Sunday Telegraph har Newcastle satt av 50 millioner pund på spillerkjøp i januar. Vi hadde halvt forventet at de nye eierne skulle sende et kraftig skremmeskudd mot konkurrentene med full fest på vinterens overgangsvindu, men har avisen rett, blir det ikke mange verdensklassespillere som flytter til Newcastle i januar.

Les på Engelske klubber: Ole Gunnar Solskjær svetter ikke av Sir Alex Ferguson

Styret planlegger å skaffe en sportsdirektør og bruke penger på en del av det som foregår i kulissene før pengene skal renne ut til prestisjekjøp av spiller.

Høres definitivt ut som noen som planlegger å være med i toppen i det lange løp.

Les: Michael Laudrup kåret til den største siden 1896