Howe trenger spillere på vei opp - og Eden Hazard. (foto: fra newcastle, twitter9

Kieran Trippier valgte Nordøst-England og en historisk saftig lønnspakke, Eddie Howe har flere store navn på vei inn. Likevel skjønner Newcastle eierne at forventningene er skyhøye når «verdens potensielt rikeste klubb» er ute på shoppingtur.

Ifølge L’ Equipe har Monaco sendt forhandlerne til Newcastle ut av forhandlingsrommet. Den franske avisen hevder Premier League-klubben kom med et bud på Benoit Badishile på 40 millioner euro, men fikk tydelig beskjed fra fyrstedømmet om at de må jekke opp budet betraktelig hvis de skal hente den unge franske midstopperen i januar (Badishiles skade tidligere i måneden har ikke gjort forhandlingene lettere).

 

Les: Tidligere Liverpool-talent Jordan Ibe har endelig funnet seg ny klubb

Det var den ene til fire hundre millioner+, den andre befinner seg ifølge El Nacional i Madrid.

El Nacional hevder Newcastle plasserte en bunke med 40 millioner euro på bordet hos Real Madrid for å lette klubben for investeringen deres fra 2019 på 115 millioner euro. Den spanske avisen hevder kongeklubben ga klar beskjed (som Monaco) at de må klare bedre hvis de skal ha Eden Hazard i janauar. Real Madrid skal ha signalisert at bud fra 50 millioner euro vil vurderes.

Newcastle, sier du?

Kommer Newcastle tilbake med hundre millioner til, er det også spørsmål om Eden Hazard i det hele tatt er interessert i å kjempe om overlevelse i Premier League. Ifølge El Nacional er belgieren fast bestemt på Chelsea hvis han skal tilbake til Premier League.

Les: Wolverhampton har signert den neste store portugisiske angrepsspilleren i Premier League

Det er ikke mye plankekjøring på overgangsmarkedet, selv for «verdens potensielt rikeste klubb».