Hadde også flere gode øyeblikk med King og gjengen. (foto: ibe, twitter)

Det er ikke alle fotballtalenter som starter som ekstremt lovende og tar den strake veien inn i stjernenes himmel. Faktisk er det majoriteten av talenter som aldri når til topps, det er bare det at vi så sjelden hører om historiene. Jordan Ibe er en 26-åring som hadde fotballverden for sine føtter, nå har han signert med en klubb langt unna glamouren.

Ibe står notert med 58 førstelagskamper for Liverpool (2012-16), i en periode der han også ble hentet inn til det engelske U21-landslaget. Det ble likevel ikke det store gjennombruddet, og vingen ble solgt til Bournemouth for rekordhøye 15 millioner pund i 2016. Liverpool skal ikke helt ha sluppet Ibe, der det ble snakket om en buy-back klausul i kontrakten.

Les: Adama Traoré har blitt enig med Antonio Conte om opplegget

Det endte med at Ibe ble ut kontrakten i 2020, men det ville seg ikke med scoringer. 5 mål på 92 kamper var ikke nok for forlengelse (eller buy back), denne gangen var det Derby som åpnet porten for det tidligere Liverpool-talentet. Ibe hadde tidligere vært på utleie til Derby, nå ble det signert toårskontrakt. Det holdt ett år.

Med én førstelagskamp og det han beskrev som en tung periode med depresjon, ble partene enige om å terminere kontrakten. På tirsdag ble det klart at 26-åringen endelig har fått et nytt fotballhjem. Nå skal det spilles for tyrkiske Adanasport i andredivisjon, med kontrakt frem til sommeren 2025.

Les: Diego Costa mot et spektakulært comeback i Premier League!

Dette blir første klubb utenfor balløya, et opphold vi håper skal gi spilleren nye muligheter. Vi ønsker Ibe lykke til på reisen!