Senor Benitez. (foto: everton, twitter)

2-5 tap for Everton mot Watford. Vi trenger ikke å rub it in, men det er ikke bare Solskjær som har det tøft om dagen. Rafael Benitez kan i tillegg risikere å miste målgarantisten sin.

Forrige sesong dro Dominic Calvert-Lewin til med 16 scoringer på 33 seriekamper og startet årets sesong med tre scoringer på tre kamper. Så bar det ut med brudd i foten, noe som siden august har holdt 24-åringen ute av troppen til Benitez (og fortsatt noen uker til). En klubb blir ikke uberørt av å miste forrige sesongs 6. største målscorer.

Les: Samtalene med Chelsea har stoppet fullstendig

(fra goal.com)

Og det kan bli verre for Benitez.

Ifølge The Telegraph er Calvert-Lewin på ønskelista til Newcastle og highly regarded av klubbens rekrutteringsteam. Ifølge tidligere Leeds-spiller Noel Whelan er Everton-spissen alt Newcastle kan trenge, og er i tillegg et realistisk mål.

-De trenger nye spillere for å holde seg i Premier League – det er hovedmålet. Klubbens nysigneringer vil bli big neste sommer. De må betale over markedspris i januar (for Calvert-Lewin), men det vil være verdt det for å hindre nedrykk, begynner Whelan til Football Insider.

Les på Engelske klubber: Presset øker på Solskjær – disse kan ta over

-Calvert-Lewin er en spiller som vil gjøre godt for dem. Ikke bare for denne sesongen, men de neste to, tre, fire sesongene når du tenker på at han er landslagsspiller i en riktig alder. Han har en prislapp som gjør det mulig for Newcastle (i januar) without breaking the bank, avslutter Whelan.

Nå skal det litt til for å break the bank til Newcastle-eierne, men vi skjønner argumentet til Whelan.

Som legger til at Everton vil stritte imot et salg av toppscoreren i klubbens oppbygingen til noe større, der Calvert-Lewin er en viktig brikke for Benitez.

Les: Messi har allerede fått Gullballen «tilsendt i posten»