Pogba også mentalt tilbake. (foto: united, twitter)

Når United gir fra seg poeng eller taper kamper, lirer den tidligere United-stjerna Gary Neville av seg om hvor ille det står til på Old Trafford. Etter poengdelingen mot Southampton var det en helt annen Neville som tok oppsummeringen.

Her er Nevilles analyse av gamleklubben anno sommeren 2020.

-Manchester Uniteds problem de siste 18 månedene har vært når de har spilt mot deep defences og ikke vært i stand til å åpne opp disse motstanderne. De har sett bra ut i counter-attack, men når de har møtt a packed defence, hadde de ingen løsning, begynner Neville.

Les: United-mål må selges i sommer

Som så kommer til endringene som har kommet etter nyttår, og som gjør United til en reell konkurrent om kampen om trofeet på balløya.

-Greenwood tilfører en annen dimensjon enn Martial og Rashford fordi han spiller i små lommer, han er bedre på tight spaces enn de andre to. Han skaper muligheter for Pogba og Fernandes, som er det andre som har skjedd på midtbanen. Spesielt Fernandes etter å ha kommet inn i januar, men returen til Pogba, en fokusert Pogba som nå blir i klubben. Dette er de tre store tingene som har transformert laget. Det ser ut som et mye mer komplett lag, skryter Neville.

Greenwood + Fernandes + Pogba.

Les: Kastet ut av nattklubb

Når Martial og Rashford i tillegg gjør sin del av jobben, kan dette bli riktig bra.

På torsdag skal forsvaret til Roy Hodgson brekkes opp. Ingen poengtap der, boys.

Les: City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool