Heller tvilsomt at det er han til venstre som må kutte lønna si.

Når vi trodde ting hadde roet seg i Barcelona kommer et større etterskjelv. Lionel Messi ble, ingen større salg (målt i salgsinntekter) ble gjennomført og virus nr. 19 spres fortsatt i den globale landsbyen. Nå skal klubben gjennom noen krevende diskusjoner med sine fotball-mangemillionærer.

Det er katalonske Cadena Ser som hevder det hastig er satt igang en prosess hos Barcelona om nye kutt i lønnsutgiftene. Forrige gang dette skjedde ble det alt annet enn lystig stemning mellom spillerne og ledelsen. Nå venter nye forhandlinger neste uke.

Kravet er å ha på plass en løsning til 5. november, der målet er få til kutt i lønnsbudsjettet på solide 30 %.

Les: Sergio Ramos har fått tilbud fra to giganter

Cadena ser melder Bardelona-styret er optimistiske til at det skal bli en minnlig løsning (som det så fint heter), men skal være villig til å banke vedtaket gjennom på tross av motstand.

Ifølge Football-espana skal dette kuttet komme etter at Barcelona allerede har frisert bort 870 millioner kroner i lønnsutgifter. Vi misunner ikke Koeman som skal levere resultater for en klubb delvis i oppløsning – med spillere i en potensiell konflikt med arbeidsgiveren.

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona

Barcelona-manageren må innfinne seg med at prosessen blir smertefull, er nødvendig – og at det forhåpentligvis kommer noe positivt ut på andre siden.

Det vil si, hvis Koeman blir lenge nok til å oppleve det.

Les: Chelsea bommet på Lautaro Martinez – denne gangen rettes siktet mot Juventus