Big Frank. (foto: chelsea, twitter)

Frank Lampard var en lykkelig manager da overgangsvindet lukket. Han visste da at Chelsea med sine to milliarder kroner hadde kjøpt seg spillere som gjorde Liverpool, City, United og de andre grønne av misunnelse.

Fire kamper ut i sesongen er det likevel tydelig at Lampard har en stor jobb foran seg med å få delene i Chelsea-maskineriet til å jobbe sammen. Ifølge italienske Tutto Mercato Web har Chelsea fortsatt ikke fått stilnet sulten på angrepsspillere utenfor balløya.

Les: Danskene snakker om en ny norsk FC København hovedtrener

Den italienske avisen hevder Chelsea gikk hardt inn for å dytte seg vei til Lautaro Martinez foran midlertidig pengelense Barcelona, men Inter Milan-spilleren var ikke klar for exit og takket høflig nei.

Tutto Mercato hevder at Chelsea nå har vist konkret interesse (som det så fint heter) i en av kanonene hos Juventus. Paulo Dybala er i samtaler med Serie A-klubben om en mulig forlengelse til 2025, men Chelsea har jobbet seg i posisjon hvis Juventus skulle mislykkes i å overbevise argentineren om prosjektet.

Les på F7: Ronaldo sendte aksjekursen til Juventus rett sør

Dybala hadde en fot i Premier League før forrige sesong, da ombestemte Juventus seg brått og satte stopper for exiten. For Chelsea betyr dette at spilleren, med 17 scoringer og 14 assist på 46 kamper forrige sesong, mentalt sett har forberedt seg på spill i Premier League.

For oss ville en spillertype som Dybala hos Chelsea kunne gi tilsvarende effekt som James Rodriguez har hatt på Everton. Vi har hvertfall kke gitt opp håpet om å se argentineren på balløya.

Les: Fernandes fyrer løs mot idiotene