Tirsdag spilte Arsenal uavgjort 2-2 mot Bayern München på Emirates Stadium. Det er godt med spenning igjen til returkampen hvor det skal kjempen om en plass i Champions League-semifinale.

Liverpool, som er Arsenals utfordrer om Premier League-tittelen, møter Atalanta i kvartfinalen i Europa League på torsdag.

Les: Manchester Uniteds nye midtbanestjerne vil ha med seg Paul Scholes

Under CBS Champions League-dekningen ba den tidligere Reds-forsvareren Carragher Henry om å gi innsikt i den kommende Europa League-kampen.

@cbssportsgolazo Thierry & Micah said: “We don’t do Europa League” 😂 #UCL #championsleague #ucltoday #uel #europaleague #jamiecarragher #micahrichards #thierryhenry ♬ original sound – CBS Sports Golazo

Men Henry, Arsenals rekordscorer gjennom tidene med 228 mål, nektet kategorisk å snakke om Liverpools kamp.

«Hva synes du om disse Europa League-kampene?» Henry ble spurt.

Han svarte: «Nei, vi snakker ikke Europa League. (bare) Arsenal og Man City. Dere fikk meg til å lide lenge av å le av Arsenal, så vi kommer til å sitte der borte.»

Carragher spurte: «Gjør du bare Champions League?»

Henry svarte: «La meg nyte dette i ett år, det er lenge siden, dere kan snakke om Europa League.»

Liverpool møter Atalanta på torsdag, med Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold og Alisson Becker som alle potensielt har en sjanse til å bli involvert. Trioen har vært på sidelinjen av skade siden februar, men har kommet tilbake til trening og ser ut til å bidra til Liverpools strev etter sølvtøy.

LES: Katastrofespiller Arda Turan er nå manager og vil signere Luka Modric

I mellomtiden er tenåringsmidtbanespiller Stefan Bajcetic, som har vært ute siden september, også tilbake i trening, men det er usannsynlig at førstelaget kommer tilbake mot Serie A-drakten.

«Det er klart at vi ikke forhastet oss med guttene,» sa Klopp. «Det betyr at de trente mye selv. Diogo og Trent jobbet som en gruppe i to, tre uker og kunne trene skikkelig. Det var veldig bra i går.

«Stefan er litt annerledes fordi han var ute mye lenger, men trener nå med oss lenger også. Jeg tror etter den lange perioden han hadde uten å spille fotball, er det fornuftig at vi kan gi ham en kamp i under-21-årene, og så får vi se hvordan han takler det.

«Det er ikke planen med de tre andre gutta. De er nå tilbake i trening og nå må vi se hvordan vi involverer dem, hvordan vi bruker dem. At vi trenger dem er klart, men vi trenger dem i best mulig form og vi ønsker å gi dem en slags rytme.

«Det er alltid en utfordring å reintegrere gutta, men med kvaliteten de har, burde det selvsagt være litt enklere, og vi vil bruke dem i løpet av de neste dagene og ukene. Hva det betyr for i morgen, jeg har ikke tatt noen avgjørelse ennå.»

Les på Engelske klubber: Chelsea vil selge unna for milliarder