Kobbie Mainoo med Manchester Uniteds andre scoring mot Liverpool.. (foto :Manchester United)

Han er 18 år og inne i debutsesongen hos en av verdens største klubber. Fra midten av desember har Mainoo vært med fra start i Premier League-kampene, nå er det ingen som tviler på at den defensive/sentrale midtbanespilleren er del av Ratcliffes neste generasjon United-tropp. Så hvem er forbildet til Mainoo, spilleren han kunne ha tenkt å ha ved siden av seg på banen? 18-åringen trekker frem en av klubbens største midtbanegiganter.

I et intervju på mufc.com, fikk 18-åringen spørsmål om hvilken tidligere United-spiller han helst hadde hatt ved siden av seg på midtbanen. Da kom navnet på en spiller Mainoo selv har blitt sammenlignet med.

LES: Katastrofespiller Arda Turan er nå manager og vil signere Luka Modric

Paul Scholes, legenden med 11 Premier League-titler og 3. mestspillende Man United-spiller gjennom tidene.

-Jeg vil si Paul Scholes, Selv om det kanskje ikke er mye forsvar mellom oss to! Men, ja, Scholes. Scholes – definitivt. [På grunn av] alt. Hans pasninger, hans bevegelse, måten han kunne avslutte. Hans intelligens. Ja, han var en stor spiller, kommer det fra Mainoo.

Selv om det ikke er mye forsvar mellom oss to.

ENGELSKE KLUBBER: Putin har gitt russiske utviklere kort frist til å lage en PlayStation- og Xbox-rival

Det som gjør det ekstra interessant med Paul Scholes, var at også Sir Jim Ratcliffe trakk frem spillertypen til Scholes blant Man United-legende han mener klubben kunne ha trengt mest fremover.

Alt du trenger å vite: Bournemouth – Manchester United