Harry Wilson

Den 23 år gamle vingen Harry Wilson er drittlei av å ikke få spille og opplever å rykke stadig nedover på manager Jürgen Klopp sin prioriteringsliste.

Internvinduet i EFL stenger på fredag og Wales nest største sønn er fast bestemt på å dra videre, så langt denne sesongen har det bare blitt en «opptreden» da Liverpool tapte på straffe i Carabao Cup mot Arsenal.

Les: Coutinho har fortsatt en spillende blodfan hos Liverpool

Det er en rekke klubber som er interessert Harry Wilson som kom til Liverpool som liten gutt i 2005. – Det arbeides i høygir med klubber som Burnley, Leeds, Newcastle og Aston Villa for å komme i mål før helgen setter inn. Et stort hinder er Liverpool sitt krav om 18 millioner pund i overgang.

Wilson hadde håpet å sikre seg en Premier League-bryter før vinduet lukkes blant koblinger til Burnley, Leeds, Newcastle og Aston Villa. Daily Telegraph skrier at Wilson kan godta en overgang ned til Championship for å få fart på karrien igjen, men i så fall må det bli en låneavtale. Nottingham Forest, Derby, Cardiff og Swansea er alle interessert i å låne.

Wilson kjenner Derby godt, etter å ha tilbrakt sesongen 2018/19 der under Frank Lampard.

Les: Paul Scholes: Norge har den neste Ronaldo eller Messi!!!

Flytting til Cardiff og Swansea kan friste. Begge de walisiske klubbene har opprykksaspirasjoner denne sesongen. Svanesjef Steve Cooper gjorde også underverker med Rhian Brewster forrige sesong da han tok ham på lån. Siden har han sikret seg en en overgang med store penger til Sheffield United.

Wilson håper at et trekk andre steder også vil styrke sin karriere.

Det kan arrangeres et sesonglang lån, selv om det antas at Wilson kan søke en ut-klausul hvis en Premier League lag oppfyller Liverpools pris i januar.