Ole Gunnar er overbevist Alexsis kan gjøre det bra også for Manchester United

Hvis det er en spiller som Manchester United fansen virkelig irriterer seg over så er det Alexis Sanchez. Han leverer ikke på banen og hever en vanvittig lønn som effektivt stopper enhver overgang til en ny klubb. 

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær som er i ferd med å bygge laget rundt en annen som ikke leverer som ønsket, den franske superstjernen Paul Pogba har etter Alexis Sanchez sin solide innsats i Cope America overrasket alle med å tro på den største floppen på Old Trafford i manns minne.

Les: Vålerenga har solgt Chidera Ejuke

Ole Gunnar er overbevist om at en retur til toppform er rett rundt hjørnet for Alexis Sanchez – Han er overbevist om at skader og negative overskrifter har stått i veien for den gleden som trengs for å gjøre det bra.

Den høyest betalte spilleren i Uniteds historie har sviktet totalt etter byttet Arsenal til Old Trafford for 18 måneder siden, noe Alexis Sanchez har innrømmet og beklaget overfor fansen.

Les: Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter

Sanchez scoret bare ett mål og tre assist i 20 Premier League kamper sist sesong. Ifølge Teamtalk har ikke Ole Gunnar Solskjær mistet troa, tvert imot han er overbevist det snart løsner:

«For meg, som trener og leder, gir meg stor tro fordi vi vet hva han er i stand til,»

«Vi må finne ut av hvordan – jeg med Alexis, med laget – fordi det er en topp»

«Og hvis vi får ham til å skyte, kan han lett få 20 mål, og det er tingen.

«Jeg liker ikke å snakke om enkeltpersoner for mye, men Alexis har selvfølgelig laget overskrifter siden han kom hit, han hadde en fantastisk tid på Arsenal.

«Vi ønsker han skal score mål på Old Trafford, og det kan gi oss et ekstra løft.»

Les på Popidol: Veldig mange har akseptert #BottleCapChallenge