I am ready, guys.(foto: chelsea, twitter)

Nå skal ikke Boris Johnson får skylda for alt som skjer på balløya, men for Frank Lampard blir situasjonen som gikk fra å være krise til å bli verre for fotballen unødvendig, trist – og urettferdig.

Vi mistenker ikke Chelsea-manageren for å lukke øynene for det som skjer utenfor en fotballstadion, men jobben hans er tross alt å kontrollere det som skjer innenfor.

Les: Karl-Heinz Rummenigge lover Manchester United at det ikke blir noen reprise på «Thiago-saken»

Etter at det ble bestemt at Stamford Bridge fra å kunne huse 2000 tilskuere går over til full stengning, var Lampard smågrinete.

Les på Engelske klubber: Det er visst bare Harry Kane som når Liverpool-spillerne over knærne

-Jeg er veldig skuffet. Selv om vi var på nivå to med fans allerede inne… Vi har allerede sett hva støtten fansen gir oss og hva det gjør for kampen. Jeg forteller ikke myndighetene hva de skal gjøre, men jeg tror vi godt kan kontrollere 2000 tilskuere. Det er trist, for å si det mildt, sier Lampard til Sky Sports.

Det som irriterer Lampard spesielt, er at Liverpool, Everton, Brighton og Southampton fortsatt kan ha tilskuere på stadion. Chelsea-legenden vet selv hvordan brølet (selv fra bare to tusen) løfter hjemmelaget de ekstra nødvendige kneppene for å avgjøre de tetteste kampene.

Les: Agent bekrefter: Liverpool interessert i en av Europas heiteste angrepsspillere