To gode venner.

Den danske «nødspissen» Martin Braithwaite sine dager på Camp Nou er talte, han får nyte de 10 siste rundene av La Liga med Barcelona for etter alle solemerket er det slutt når overgangsvinduet åpner i sommer. Årsaken er manager Ronald Koeman favoritt Memphis Depay.

Sport skriver i dagens utgave at det er slutt nesten uansett hva som skjer, men i hvert fall hvis den tidligere nederlanske landslagssjefen Ronald Koeman får hentet en favoritt fra landslagstiden Memphis Depay. – Alt ligger til rette for en overgang, Depay sin avtale med Lyon tikker mot slutten.

Les: Gledelig Grealish-varsel

Depay er det naturlige valget, og i og med at de sparer overgangsavgift er han milevis fremfor Erling Braut Haaland som er midt i en kvalmende penge turne i Europa og Lautaro Martinez fra Inter Milan.

Et av alternativene som Barca vurderer er Christian Eriksens lagkamerat Lautaro Martinez fra Inter.

Martin Braithwaite kom som «nødspiss» fra Leganes utenfor overgangsvinduet i februar 2020 og har til manges overraskelse gjort det bedre enn forventet. Flere klubber har vist interesse for dansken, så det skal ikke være spesielt vanskelig å få solgt, så lenge prisen er riktig.

Les på Engelske Klubber: Aston Villa forlenger med Ezri Konsa