Duncan Ferguson

Duncan Ferguson tar en ny omgang som midlertidig manager i Everton. – Everton sparket Rafael Benitez søndag etter seks måneder i setet på Goodison Park. – Som vanlig henter de opp assistenten i rollen som midlertidig manager.

Lørdagens 2 – 1 tap mot tabelljumbo Norwich (ikke nå lenger) ble for mye. Rafael Benitez ledet laget ned til 16.plass farlig nærme nedrykk.

Everton kunngjør på klubbens hjemmeside at Duncan Ferguson vil ta over i de «kommende kampene», mens klubben leter etter en permanent erstatter.

Les: Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

Den angripende legenden Ferguson, som spilte 260 kamper for Everton, ledet også Everton kort tilbake i 2019 før klubben ansatte Carlo Ancelotti. Den gang ble det til fem poeng på tre kamper for skotten.

Igjen, denne gangen blir det trolig kun en midlertidig jobb for Ferguson, ettersom flere mer prominente navn allerede er kontaktet.

Belgisk landslagstrener Roberto Martinez, som har en fortid i Everton, og Wayne Rooney er foreløpig nevnt som de heteste kandidatene. Kasper Hjulmand har også vært knyttet til jobben og mange av våre lesere undres om dette er jobben for Ole Gunnar Solskjær.

Les: PSV har jobbet hardt for å gi Ajax en skikkelig nesestyver