No, no, NO!. (foto: barcelona, twitter)

Xavi bærer heltestatus hos Barcelona. Spilleren med med 767 kamper i Barcelona-drakta returnerte til Camp Nou og startet gjenoppbygningen av et Barca som spiller Barca-fotball. God medvind i Europaligaen og i La Liga holdt giganten inne i kampen om en tittel, så kom den katastrofalt dårlige uka.

Først mot Eintracht Frankfurt på Camp Nou: 2-3 og exit Europaligaen (en kamp der tretti tusen tyske supportere overdøvet Barca-supporterne). På mandag skulle dette revansjeres i La Liga. Med fortsatt delvis kontakt med Real Madrid på topp, skulle nedrykkskandidat Cadiz sendes ut av Camp Nou med null poeng.

Les: Blir den best betalte i Premier League

Kampen begynte katastrofalt for Barca. Memphis Depay virret rundt uten å finne rollen sin på banen, Dembélé viste riktignok tegn til å være på hugget, men det var helt tydelig at noe ikke stemte i en kamp der det meste burde ha stemt.

Tre minutter etter pause reddet Marc Ter Stegen et skudd fra en fremadrusende Lucas Perez, returen kunne ikke Barca-keeperen gjøre noe med: 0-1!

Cadiz-spillerne fikk teften av en historisk kamp på Camp Nou, og sto imot presset fra Barcelona-spillerne til det som ble den første Cadiz-seieren på Camp Nou ever.

Når det først regner i Barcelona, da høljer det ned!

Hjalp lite å se kul ut før kamp. (foto: barcelona, twitter)

0-4 seier i El Clasico mot klubben som vinner La Liga og har god kurs mot Champions League-finale, 0-1 tap mot det 16. beste laget i La Liga. Xavi har en solid jobb foran seg, ingen tvil om det.

Les: Le Parisien: PSG dumper Pochettino