Joshua King

Denne tiden vi er inne i nå den den som de som er ansvarlige for pengekassa i Championship klubber elsker og som skremmer vettet av de som skal levere resultater på banen.

Neste fredag lukker den nest øverste divisjonen i England Championship for spillersalg, noe som Premier League klubber som ikke helt er fornøyde med shoppingen denne sommeren kan spe på med nye talenter. – Premier League klubber kan også låne ut spillere nedover i divisjonene.

Disse dagene kan være «redningen» for Joshua King som fortsatt kan selges på grunn av nedrykket til Bournemouth. – Dog er det en stor utfordring at han er skadet og må stå over landskampen mot Serbia.

Les: Atletico Madrid mistet Partey, rapper selv midtbanespiller fra La Liga-klubb

Her er noen av sakene det snakkes om:

West Bromwich håper å forsterke laget med nye spillere fra Championship ifølge Daily Mail er Karlan Grant fra Huddersfield aktuell.

Todd Cantwell har påkalt seg interesse fra flere Premier League-klubber etter at han til tider gjorde sine saker meget fra for Norwich forrige sesong. Kanarifuglene er imidlertid trygge på at de kommer til å beholde 22-åringen, til tross for at blant andre Leeds kunne tenke seg å hente ham, skriver Football Insider.

West Ham er ikke ferdig på overgangsmarkedet selv om det nå er begrenset hvor de kan hente fra. – Ifølge London Evening Standard vil klubben lete etter ny midtstopper i Championship.

En erstatter for Porto-utlånte Felipe Anderson kan også bli aktuelt. Avisen trekker frem Joshua King som et av alternativene.

Ifølge Express and Star er også West Bromwich Albion interessert i den norske landslagsspissen.

Danny Rose blir trolig utelatt fra José Mourinhos registrerte Tottenham-stall til både Premier League og Europa League, skriver Daily Mail.

Venstrebacken lyktes ikke med å finne seg ny klubb før overgangsvinduet stengte og nå er et utlån til Championship én av få muligheter.

Les på Frankfotball: Eduardo Camavinga: Yngste målscorer siden 1914