Mangler en på midten. (foto: atletico, twitter)

Når Arsenal rasket til seg Atletico Madrids nøkkelspiller ved bruk av utkjøpsklausulen på tampen av overgangsvinduet, har det spanske forbundet åpnet opp for tretti dagers forlengelse for klubben til å finne en erstatter.

Vi trodde Diego Simeone var «screwed» etter at Thomas Partey ble overtalt til å reise til London, men nå ser det ut som Atletico har en slags løsning.

Det er garantert at Atletico ikke finner en fullgod erstatter for Partey hos Valencia, men ifølge Cadena Ser skal Atletico bruke de neste ukene på å tappe kriseklubben for flere spillere.

Les på Spansk fotball: Watford begynte som et eventyr for Javi Gracia, så kom nedturen – nå er alt så mye verre hos Valencia

Det er den sentrale midtbanespilleren Geoffrey Konogbia som er blinket ut av Atletico. 27-åringen har vandret fra Sevilla, til Monaco og Inter Milan før han ble hentet til Valencia i 2017. Her har det blitt 104 førstelagskamper med fem denne sesongen.

Atletico Madrid får et utvidet overgangsvindu, mens neste klubb må innfinne seg med at de må vente til neste overgangsvindu for å erstatte sitt tap. Surt for Valencia, som uansett ikke har pengene til å fylle på etter Konogbia.

Les: Arsenal kaster ut sin dyreste