Nå nevnes Neymar og Coutinho i samme setning

Mye som skal skje de neste månedene - på og utenfor banen. (foto: psg, twitter)

Spekulasjonene på hvor verdens mest omtalte spiller, Neymar, befinner seg etter i sommer er mange og i overkant kreative. Men når også Philippe Coutinho slenges inn i regnestykket, er vi nødt til å bruke noen linjer.

Philippe Coutinho kom fra Liverpool for rundt 1,4 milliarder kroner. Barcelona hadde et hull å fylle etter landsmannen Neymar.

Neymar spiller (og overspiller) på en glimrende måte hos PSG, mens erstatter Coutinho har blitt forbigått av en Ousmane Dembele som har funnet frem gjennom sin personlige tåke.

Kanskje det var noen ord fra Iniesta som satte Coutinho på benken? (foto: dembele, twitter)

Så har uttalelser som signaliserer at noe er i gjære kommet som perler på en snor.  Neymar ymter frempå at han savner Barcelona, og tidligere lagkamerater i La Liga-klubben har gått ut i  media der armene åpnes for en retur.

Når til og med Lionel Messi nå nylig uttrykte et savn, er det noe i gjære.

Vi hyller deg, Neymar.(foto: barcelona, twitter)

Les: Bayern München blir én brasilianer fattigere

Coutinho startet bra da han kom til Barcelona i januar 2018, med 10 mål på 22 kamper. Denne sesongen er situasjonen en annen. De siste fem kampene har den tidligere Liverpool-stjernen vært på banen i én eneste kamp.

Fyller verken skoene til Neymar eller Iniesta. (foto: barcelona, twitter)

Les: Ny Sarpsborg 08-spiller på vei ut i Europa!

Så derfor begynner det å spisse seg til.

Ifølge Evening Standard arrangerte en av Barcelonas speidere, som stod bak Neymars overgang i sin tid fra Santos, et møte med Neymars representanter før jul. Temaet skal ha vært en mulig retur til Camp Nou.

Den engelske avisen resonerer videre med at et Coutinho-salg kan skape nok til å delfinansiere en Neymar-retur til Barcelona.

Coutinho blir, Neymar blir. Coutinho returnerer til Premier League, Neymar returnerer til La Liga…

Garantert varmere i Barcelona. (foto: psg, twitter)

Noe vil skje det neste halve året, men hva det ender opp med tør vi ikke å gjette på. Kanskje du har en egnet krystallkule tilgjengelig?

Les: Thibaut Courtois må se Real Madrid-kampene fra tribunen

 

 

Forrige artikkelPrøv deg på vår PL-quiz
Neste artikkelFemdobler lønna
DEL