Ny Sarpsborg 08-spiller på vei ut i Europa!

Mister fort noen spillere når det presteres i Europaligaen. (foto: sarpsborg 08)

Hva er det med Sarpsborg 08? Talentene ser ut til å har gode groforhold i byen, og bare en uke etter at Tobais Heintz ble solgt til Tyrkia, snakkes det om nytt salg.

Suksess i Europaligaen har fått utenlandske klubber til å lete frem til Sarpsborg på verdenskartet.

– Vi kommer til å selge flere, det kommer vi til å gjøre, men jeg kan si at mesteparten av spillertroppen fra i fjor vil være intakt til kommende sesong, sier Thomas Berntsen, sportslig leder i Sarpsborg 08 ifølge TV 2.

Denne gangen er det tidligere Nest-Sotra-spilleren Kristoffer Zachariassen som er ettertraktet.

2018 har vært et godt utstillingsår. (foto: sarpsborg 08)

Les: Jose Mourinho forlot Old Trafford som en rik mann

– Jeg kan si at de fleste ligaene, bortsett fra Premier League og La Liga, er interesserte. Resten har vært på, og det er fakta. Det mest sannsynlige er vel Tyskland, Belgia og Italia, avslutter Berntsen.

Midtbanespilleren ser ut til å trives med situasjonen.

– Såpass ja, helsike! Det er dritkult. Drømmen er jo å få prøvd seg i en av de fem toppligaene i utlandet. Jeg føler tysk fotball hadde passet meg godt. 2. Bundesliga er nok en plass jeg gjerne kunne passet inn med tanke på spillestil og nivå, sier Kristoffer Zachariassen ifølge TV 2.

Så langt skal det ikke ha kommet noe konkrete bud på 24-åringen, men utstiktene for at det skjer noe nå eller i sommer er store.

Vi satser samtidig på at det blir igjen noen spillere i Sarpsborg 08 som kan levere, når Eliteserien våkner opp fra sin kort vinterdvale.

Les: Bayern München blir én brasilianer fattigere