Nå kommer endringene Manchester United har ventet på

Ikke helt fornøyd uten vinterferie, nei.(foto: manchester united)

Jose Mourinho har vært en av trenerne i Premier League som har uffet seg over fortrinnet de andre store ligaene har: vinterpausen. Tidligere i år gikk han til angrep på FA Cupen og mente den kunne avvikles, før han skjønte at man skal være forsiktig å tulle med rotfast engelsk tradisjon. Nå kan livet til Mourinho bli lettere – omed FA Cup på kampprogrammet.

For Ifølge Sky Sports, vil det i løpet av to ukers tid bli offentliggjort at endringene United og klubbene har ventet på, kommer i 2019/2020-sesongen.

I praksis blir det snakk om en etterlengtet 2-ukers vinterferie i Premier League.

For Mourinho vil dette gi muligheten til å få summet seg litt etter det tette kampprogrammet i julen, og trekke til varmere strøk for å trene i perioden.

Et av Mourinhos argumenter for å fjerne FA Cupen, er det sinnsykt tette kampprogrammet i England uten vinterpause gir Real Madrid, Juventus og Bayern München et stort fortrinn.

Derfor ønsker vi endringene velkommen, og fra og med 2020 har Jose Mourinho gått tom for forklaringer på hvorfor han ikke leder klubben til en Champions League-finale.

For ordens skyld kan vi minne på at Jürgen Klopp oppnådde dette med Liverpool – uten vinterpause…

Les ogsåVerdens raskeste mann trener med Eliteserieklubb!

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp